Pateicība cilvēkam, kurš izdara vairāk, kā pienākums prasa

“Cik dzīvoju, nekad nav bijis tik atsaucīgs vadītājs,” saka Alīna Koleda par Kombuļu pagasta pārvaldes vadītāju Aivaru Umbraško.

“Vēlos pateikties viņam par laipnību, atsaucību un par to, ka viņš izdara vairāk, kā pienākums prasa. Ir bijis, ka zvanu vakarā ap sešiem, saku par kādu kritušu koku uz ceļa, pēc lietiem radušos bedri un no rīta prasītais jau ir paveikts, salauztais salabots. Dažu reizi jāpagaida ilgāk, bet lūgums vienmēr tiek ņemts vērā, nav palicis bez uzmanības. Ja nav sazvanāms ar pirmo reizi, viņš vienmēr atzvana.



Kad es pati varēju, visu padarīju, pati sakopu, nevienam palīdzību neprasīju, bet nu man spēka pietrūkst, slimība neļauj, nevaru visu padarīt, tāpēc meklēju palīdzību.



Vēlos izteikt pateicību Aivaram Umbraško par darbu organizēšanu  kritušo koku novākšnā no ceļa Sauleskalnā, sauso koku nozāģēšanu Rairu kapos, Solima krusta sakopšanu, Solima tilta bedru aizbēršanu, par ceļa remontu.



Daudzi cilvēki saka par viņu labus vārdus, ne es vienīgā. Tādam ir jābūt vadītājam – pretimnākošam, atsaucīgam un laipnam pret cilvēkiem.”



Iveta Leikuma



"Ezerzeme" Nr. 76 (03.10.2017.)