Augstkalne kļūst skaistāka

img

Š.g. augustā, projektu konkursa „Iedzīvotāji veido savu vidi” ietvaros, tika realizēts vēl viens Krāslavas novada domes finansētais projekts - “Dekoratīvās dobes ierīkošana un teritorijas pie Ūdrīšu pagasta Augstkalnes feldšeru vecmāšu punkta labiekārtošana” Ūdrīšu pagastā.

         Augstkalnes ciemata aktīvistiem bija liela vēlēšanās labiekārtot vēl vienu sava ciemata teritoriju – izveidojot tajā metāla figūru (putnu) ansambli un labiekārtojot puķu dobi. Putnu figūru kompozīcija (stārķi) simbolizē veselību, bagātību un labklājību ģimenēs, tieši tādēļ kompozīcijai tika izvēlēta vieta pie Augstkalnes feldšeru vecmāšu punkta. Tā kā šī pagasta iestāde atrodas blakus valsts nozīmes ceļam (P62 Krāslava-Aglona-Preiļi), pa kuru ikdienā pārvietojas ne tikai pagasta iedzīvotāji, bet arī novadu apmeklējošie tūristi un vienkārši garāmbraucēji, tad kopīgiem spēkiem pēc projekta realizācijas tā kļuva vēl skaistāka kā līdz šim.



Paldies par paveikto darbu visiem, kas piedalījās projekta īstenošanā!



 



Sandra Djatkoviča, projekta “Dekoratīvās dobes ierīkošana un teritorijas pie Ūdrīšu pagasta Augstkalnes feldšeru vecmāšu punkta labiekārtošana” koordinatore