Mīļotajai Krāslavai tiek veltīts…

Sniegt mīlestības definīciju īstenībā nemaz nav tik viegli... Šīs jūtas ir ļoti personīgas, intīmas un daudzpusīgas, ko ne vienmēr var izskaidrot mutiski. Tāpēc brīžiem nemaz nav tik vienkārši atzīt šīs jūtas, pastāstīt par tām, dalīties ar to, kas sirdī…

“Mīlestība ir neatņemama mūsu dzīves sastāvdaļa”, visiem atgādināja Krāslavas tūrisma informācijas centra vadītāja Tatjana Kozačuka, atklājot Svētā Valentīna dienas, 14. februāra, pasākumu, kas bija veltīts konkursa “Atzīšanās mīlestībā Krāslavai” dalībniekiem un uzvarētājiem. “Taču mīlestība pret savu dzimteni, vietu, kur esi piedzimis – tās ir īpašas jūtas… Mūsu pilsēta – patiesi unikāla vieta, kurai piemīt īpaša aura, pateicoties cilvēkiem, kuri šeit dzīvo – ar plašu dvēseli un sirdi. Un kā apstiprinājums tam ir konkursam iesūtītie darbi”.



Vakaru ieskandināja talantīgais Viktors Bernāns, izpildīdams savu dziesmu, veltītu Krāslavai. Pēc tam TIC speciāliste Inga Pudnika atklāja vakara galveno daļu, kuras dēļ šeit bija pulcējušies visi uzaicinātie – konkursa uzvarētāju pasludināšanu. Taču pirms tam rīkotāji pateicās sponsoriem, kuri labāko darbu autoriem sarūpēja dāvanas: atpūtas komplekss “Lejasmalas” dāvināja atpūtu namiņā uz salas (divām personām), zemnieku saimniecība “Klajumi” – stundu garu pastaigu zirga mugurā (arī divām personām), kafejnīca “Tokyo Town” – dāvanu karti 10 eiro vērtībā, biedrība “Latgales kulinārā mantojuma centrs” – romantiskas pusdienas un porcelāna leļļu izstādes apmeklējumu (divām personām), Krāslavas baseins – abonementu pieciem apmeklējumiem, bet bērnu preču veikals “Riči-Viči” dāvanu karti 20 eiro vērtībā.



Marina NIPĀNE



Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 15 (20.02.2018.)