Mūsu mīļais treneris

Sportisks, Krāslavas zēnu elks, spēlējošais treneris pieaugušo komandā... Pastāvīgais lasītājs jau uzminēja: tas ir Vadims Atamaņukovs, kuram pirms pāris gadiem Krāslavā tika piešķirts goda nosaukums “Gada cilvēks”. Ar sertificētā sporta skolotāja ierašanos, ar aktīvu Pāvela Širokova atbalstu, mūsu pilsētā 2013. gadā, notika lielā futbola, pieaugušo un bērnu, atdzimšana, tik nopietna, ka treneris Vadims Atamaņukovs un pastāvīgās uzvaras tagad ir nešķirami jēdzieni.

Pavisam nemanot arī pats kļuvu par aktīvu līdzjutēju: ir patīkami vērot aizraujošas spēles, bet fotografēt spraigākos mirkļus un priecīgus uzvarētājus ir īsta bauda. Fotogēniskā tre
nera foto rotāja manu neseno jubilejas izstādi, neslēpšu: bija ļoti glaimojoši dzirdēt pateicības vārdus no paša Vadima Atamaņukova. Abpusēju simpātiju iespaidā es apsolīju, ka laika gaitā izstādes foto papildinās izcilā trenera ģimenes arhīvu. Starp citu, Vadima un Viktorijas ģimenē aug divas meitas un dēls Emīls, protams, jaunais futbolists, kurš spēlē Daugavpils BFC komandā. Krāslaviešiem pretinieks,- smaidīdams saka treneris. 



Aleksejs GONČAROVS




 



 




 



Raksta turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr.10 




 



 




 




 




 



 




 



Elektroniski laikrakstu var pasūtīt piesakoties:  ezerzeme@ezerzeme.lv