“Paldies” vecāku grupai un Ivetai Leikumai

Mēs, Kalniešu pamatskolas pedagogi un skolas darbinieki, esam nepatīkami pārsteigti par faktiem, kuri tika atspoguļoti šī gada 27. maija avīzē “Ezerzeme” Nr.41 (9039) I. Leikumas rakstā “Vai “humpalas” ir pedagogu cieņas vērtas?”

Šī avīzes darbiniece uzklausīja tikai grupu “kompetentu” vecāku pie pagasta veikala, kuri izteica nepamatotas un nepārbaudītas, izkropļotas pretenzijas par humāno palīdzību skolai. Pārsteidz tas, ka I.Leikuma neuzskatīja par vajadzīgu atbraukt mazāk kā 100 m līdz skolai un uzklausīt mūsu un skolēnu viedokli. Mēs saprotam un uzskatām, ka redakcijas darbiniecei noteikti bija jāatbrauc uz skolu, lai pārliecinātos par faktu patiesīgumu un precizētu informāciju.

Jo sevišķi nepatīkami ir pārsteigti tie pedagogi, kuri šai dienā nemaz nestrādāja skolā, bet tāpat tika nepamatoti apmeloti. Nevarējām arī saprast, kāpēc šajā dienā mums, sešiem pedagogiem, bija jāiet kājām no Krāslavas, nevis jābrauc ar autobusu vai automašīnām.

Mēs, pedagogi, kuri, pēc I.Leikumas domām, rīkojāmies neētiski, tomēr gribam, pamatojoties uz savu profesionālo kvalifikāciju un valodu zināšanām, atzīmēt, ka šajā avīzes rakstā ir daudz pareizrakstības, sintakses un faktu kļūdu.

Pedagogu un skolas darbinieku vārdā Kalniešu pamatskolas direktore Ruta Livča

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 46 (14.06.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!