Krimināls, notikumi (laika periodā no 02.12.2016. līdz 09.12.2016)

Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 52 notikumi. Būtiskākie:

8. decembrī Krāslavā, Strēlnieku ielā 25, policijas norīkojumam, kas veica autovadītāja aizturēšanu par Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, uzbruka vairākas pārkāpēja paziņas ar mērķi traucēt likumsargu darbu. Par doto notikumu tika uzsākts kriminālprocess, pamatojoties uz Krimināllikuma 269.panta 1.daļu (uzbrukums varas pārstāvim), kur par tādu nodarījumu paredzēta sankcija - brīvības atņemšana līdz 5 gadiem. Uz doto brīdi visas vainīgās personas ir noskaidrotas, divas no tām aizturētas. Izmeklēšana turpinās.



8. decembrī Krāslavas iecirknī griezās pensionāre, kurai no dzīvokļa tika nozagta nauda. Visticamāk uzkrājumu pazušana notika pēc divu mazpazīstamu sieviešu aiziešanas. Notiek izmeklēšana.



8. decembrī. apm. plkst. 19.55 Krāslavā, Rīgas ielā 51, uz gājēju pārejas tika notriekta 1935. gadā dzimusi sieviete, kura ar politraumām tika nogādāta Daugavpils reģionālajā slimnīcā. Nekavējoties tika izsaukta ātrā palīdzība un policija. Policistiem autovadītāja paskaidroja, ka nepamanīja gājēju slikto meteoroloģisko apstākļu dēļ (lija lietus).



Sagatavoja Krāslavas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks J. Ščukins