Konkursa “Atstarotāju laboratorija – būšu redzams!” rezultāti

img

Šī mācību gada sākuma Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde izsludināja konkur
su skolēniem “Atstarotāju laboratorija - būšu redzams!”.

Tika iesūtīti 52 skolēnu radošie darbi. Visaktīvākā vecuma grupa - 5.-9. klašu skolēni, iesūtīja 36 darbus. Vērtējot konkursa darbus, žūrija pievērsa uzmanību konkursa nolikuma prasību ievērošanai, idejas oriģinalitātei, izstrādājuma praktiskajam pielietojumam un darba prezentācijai.



Konkursa uzdevums bija padarīt sevi par redzamāku ceļu satiksmes dalībnieku, pašam sameistarojot gaismu atstarojošus elementus. Sauklī “Būšu redzams!” ietverta apņemšanās ik dienu piedomāt pie “droša apģērba” izvēles un gaismu atstarojošo elementu izmantošanas.



Atstarotāju laboratorijas mērķis bija apkopot idejas “droša apģērba” izveidē, interesanta dizaina gaismu atstarojošu vestu izstrādē, gaismu atstarojošo elementu veidošanā, kā arī labāko ideju publiskošanā citu cilvēku iedvesmai.



Apsveicam Krāslavas pamatskolas 7.a klases skolnieces, kuras nosūtīja uz konkursu divus darbus un ieguva 3.vietu! Paldies Jurgitai Rimai, Kristiānai Stepiņai, Diānai Višņakovai, Līgai Lipšānei, Arinai Dilbai, Angelinai Čerņavskai par viņu idejām un ieguldīto darbu. Paldies skolotājai Veltai Daņiļevičai par atbalstu! Sveicam uzvarētājus!



Jeļena JAPIŅA