Radošās darbnīcas ar vecākiem Krāslavas pamatskolā

Pozitīvas emocijas un gandarījums par jaunu pieredzi - tas ir galvenais Krāslavas pamatskolas vasaras radošo darbnīcu, kurās ar savām prasmēm dalās bērnu vecāki, ieguvums un pievienotā vērtība. Jau trešo gadu Krāslavas pamatskolas vecākiem tiek piedāvāta iespēja vasarā tikties ar skolēniem radošajās darbnīcas un iemācīt bērniem kādu no saviem vaļaspriekiem vai savas profesijas prasmēm.

 



Šogad piedāvāto darbnīcu klāsts ir daudzveidīgs- manikīra veidošana, konfekšu ziedi un papīra ziedu pušķi, darbs ar “gudrām” šujmašīnām, tamborēšana uz pirkstiem, scrapbooking tehnikas iemaņas, atklātnīšu gatavošana, kolektīvās un komandas spēles, dambretes turnīrs veco ļaužu pansionātā “Priedes”.



Laiks, kas ir pavadīts kopā ar vecākiem, ir neatsverams. Bērniem ir jāļauj izdzīvot bērnību - dažreiz ar nerātnību, dažreiz ar blēņām, darbiem un nedarbiem, taču mums, pieaugušiem, ir jābūt pēc iespējas vairāk līdzās gan ar savu atbalstu, gan padomu, gan pozitīvo pieredzi un labu vārdu. Laiks skrien bezgala ātri, vēl ātrāk paskrien bērnība. Patstāvīgo un pieaugušo dzīvi bērni vēl pagūs izbaudīt visā tās krāšņumā, taču atgriezties atpakaļ bezrūpīgajā bērnībā diemžēl vairs nē, tāpēc ļausimies krāsām un dzīvespriekam. Un nu- par visu pēc kārtas...



Turpinājums laikrakstā “Ezerzeme” nr. 46 (16.06.2017.)