Sporta un aktīvās atpūtas diena

  • Sports
  • 21.07.2023 15:16
  • 475 skatījumi
img


Piektdienas starti sākās Zirga ezera krastā. Pludmales volejbols apliecināja savas popularitātes pieaugumu: desmit vīriešu un četras sieviešu komandas! Sporta dienas turpinājums – Baznīcas ielā, kur notika basketbola 3x3 sacensības. Šajā pat laikā – ielu spēles, uzdevumi bērniem un vecākiem. Īstiem aktīvās atpūtas cienītājiem pat lietus nav šķērslis. Pēc piespiedu pauzes basketbola turnīrs turpinājās!

Cīņa par “Krāslavas simtgades kausu” bija spraiga. Basketbola laukuma saimniekiem bija manāms pārākums, tomēr līdzjutēju spēcīgais atbalsts nelīdzēja. Jubilejas balvu ieguva lieliskais četrinieks no Utenas pilsētas Lietuvā. Krāslavieši priecājās par sudrabu, par ko liela pateicība brāļiem Konstantīnam un Maksimam Kazlauskiem, kā arī Laurim un Mārim Pļavniekiem (attēlā). Par meistarīgu spēli! Trešajā vietā ierindojās komanda Dream Team no Daugavpils. Prestižās balvas pasniedza bijušais Valsts prezidents Raimonds Vējonis un novada pašvaldības priekšsēdētājs Gunārs Upenieks.



Stipri līdzīga situācija izveidojās arī futbola laukumā, kur spēlējošā trenera Vadima Atamaņukova komanda piekāpās Ilūkstes izlasei. Bronzas kaluma balvas izcīnīja futbolisti no FK “Daugavpils”.





Jubilejas reportāžu košāku padarīja mūsu zelta volejbolistes Oksana Vancevičiene un Solvita Ekmane.



Aleksejs GONČAROVS