Šāvēju starti jūnijā

  • Sports
  • 07.07.2017 16:23
  • 127 skatījumi

2. - 4. jūnijā Krāslavas šāvēji Latvijas izlases sastavā piedalījās Baltijas kausa izcīņā – stāsta treneris Sergejs Šveds.

Augstu rezultātu šaušanā ar pneimatisko šauteni uzrādīja Karīna Krilova un ar to spēja iekļūt finālā, kur izcīnīja 3.vietu. Pārējos veidos Karīna arī nostartēja labi, bet uzrādītie rezultāti neļāva ierindoties trīs labāko vidū. 



16. - 18. jūnijā krāslavieši piedalījās Latvijas čempionātā Do



belē. Pirmajā dienā vingrinājumā MŠ – 60 (60 šāvieni guļus), tikai 4 punkti šķīra Mareku Mjadjutu no pjedestāla un viņš palika 5.vietā. Karīnai Krilovai, atkārtojot personīgo rekordu, - 2.vieta.



Otrajā dienā šāvām ar pnei- matisko šauteni. Ļoti sīvā konkurencē mūsu šāvējiem izdevās uzrādīt labus rezultātus: sieviešu konkurencē Karīnai Krilovai 2. vieta un Danai Soskovai 11. vieta; vīriešu konkurencē Marekam Mjadjutam 5. vieta un Artūram Verigo 12. vieta.



Trešajā dienā šāvēji sacentās vissarežģītākajā vingrinājumā MŠ-3x20(pa 20 šāvieniem guļus, no ceļa un stāvus). Tika uzrādīti labi rezultāti, līdz ar to - Karīnai Krilovai trešā vieta, bet Dana Soskova ierindojās 8.vietā. Mareks Mja- djuta ar personīgo rekordu ieņēma 4.vietu, bet no pirmās vietas viņu šķīra tikai 4 punkti.



Kopvērtējumā, starp 14. komandām, krāslavieši ieguva 5. vietu.



Sergejs Švebs, treneris