Otrais starp labākajiem

  • Sports
  • 30.06.2017 15:28
  • 130 skatījumi

​Brīnišķīgajā pilsētā Sanktpēterburga 24. jūnijā norisinājās kārtējais Starptautiskais novusa reitingu turnīrs invalīdiem FINSO (individuālās sacensības starp vīriešiem un sievietēm).

Sacensībās piedalījās dalībnieki no Krievijas Federācijas Permas, Kazaņas, Rjazanas apgabaliem, Maskavas, vairākas komandas no Sanktpēterburgas un tās apgabala, kā arī pārstāvji no Baltkrievijas un Latvijas: Daugavpils, Jelgavas, Jēkabpils un pastāvīgie šādu sacensību dalībnieki no Krāslavas sporta - reabilitācijas invalīdu kluba “Krāslava” - Vjačeslavs Lukaševičs un šo rindu autors. Kopumā sacensībās piedalījās aptuveni 60 cilvēku. Spraigā, bet taisnīgā cīņā, tika noskaidroti uzvarētāji: 1. vieta - Daugavpils sporta kluba pārstāvim Nikolajam Trifonovam, 2. vietu, piekāpjoties vien par vienu punktu, ieguva Vjačeslavs Lukaševičs no kluba “Krāslava”.



Uzvarētāji tika apbalvoti ar medaļām, kausiem un diplomiem, kā arī ar vērtīgām balvām. Šo sacensību kārtējais posms norisināsies 29. un 30. jūnijā Latvijā, Jēkabpilī. Plānots, ka tajā piedalīsies arī Krāslavas sportisti.



Anatolijs LEBEDOKS, kluba “Krāslava” prezidents