Ciemos pie pansionāta “Priedes” iemītniekiem

img


Otrdien, 10. oktobrī, Labo darbu nedēļas ietvaros Krāslavas ģimnāzijas 2. “a” klases skolēni viesojās pie pansionāta “Priedes” iemītniekiem.

Vēsā rudens dienā pansionātā ieradās skolēni ar dažādiem gardumiem katrai gaumei. Maisos čaklie sākumskolas skolēni un viņu vecāki sarūpēja augļus, saldumus, cepumus, kafiju un tējas, lai pacienātu un patīkamām emocijām piepildītu pansionāta “Priedes” iemītnieku dienu, kuri pusdienlaikā pulcējās uz nelielu koncertu.



Pansionāta iemītnieki bērnus jau gaidīja atpūtas istabā. Papildus pārtikas maisiem bērni sagatavoja muzikālu priekšnesumu, lai iepriecinātu pansionāta iemītniekus un dāvātu viņiem daļiņu sava siltuma. Neparastā atmosfēra atstāja iespaidu, bērni bija nedaudz kautrīgi, daži pirmo reizi redzēja tik daudz cilvēku ratiņkrēslos, bet kopumā lieliski nodziedāja repertuāru, kas izvēlēts un apgūts mūzikas stundās pie skolotājas Ināras Krutes. Vecie cilvēki smaidot klausījās bērnu dziedātās dziesmas un aplaudēja, tiklīdz mūzika apklusa. Noslēgumā bērni novēlēja visiem veselību, gaišas dienas un labklājību. Savukārt pansionāta vadītāja Jeļena Vigule aicināja bērnus apciemot pansionāta iemītniekus arī pirms Ziemassvētku brīvdienām.



Jeļena AVSJUKEVIČA