“Krāslavas piens” turpina modernizācijas procesu

img


Galvenais mūsdienu uzņēmuma rādītājs – nerimstošs modernizācijas process, kas arī notiek piena pārstrādes uzņēmumā “Krāslavas piens”.

 



Pagājušā gada decembrī, rakstā “Krāslavas sviests. Ne parastais, bet zelta!” mūsu laikrakstā stāstīju par uzņēmuma kārtējo jaunumu - centralizētas mazgāšanas iekārtas iegādi aparātu cehā. Marta pēdējā dienā mūsu pilsētā sapulcējās visi korporācijas vadītāji. No A/S “Preiļu siers” – Jāzeps Šņepsts, A/S “Latgales piens” valdes priekšsēdētājs Valērijs Haritonovs un mūsu Aleksejs Krivenko, uzņēmuma “Krāslavas piens” vadītājs jau divdesmit gadus. Starp citu, trīs uzņēmumi ražo visu piena produkcijas spektru, kam ir liels pieprasījums ne tikai mūsu valstī, bet arī ārvalstīs.



Sadarbības partneru tikšanās iemesls bija vairāk nekā nopietns: tika pieņemta ekspluatācijā mūsdienīga centralizētā mazgāšanas iekārta aparātu cehā, tā ne tikai palielinās ražotās produkcijas kvalitāti, bet samazinās cilvēcīgā faktora riskus. A/S “Krāslavas piens” galvenais inženieris Jegors Gončarovs izstāstīja, ka rekonstrukciju veica uzņēmuma speciālisti, kas apliecina uzņēmuma darbinieku augsto profesionalitāti. Savukārt A/S “Preiļu siers” valdes priekšsēdētājs Jāzeps Šņepsts mūsu piena pārstrādes uzņēmumu nosauca par stabilitātes un rentabilitātes paraugu, uzsverot to, ka darbinieki un mūsdienu tehnoloģijas atrisina visu!



Nenogurstoši paaugstinot ražošanas procesa efektivitāti, mūsu piena pārstrādātāji rūpējas arī par ikdienā lietotās piena produkcijas patērētājiem. Aizejiet uz firmas veikaliņu “Latgales piens” pilsētas centrā, kur jūs pārsteigs Krāslavas sviesta zemās cenas, tas ir labākais valstī!



Kārtējo reizi apmeklējot sterilos cehus, ar lielu prieku fotografēju aparātu cehu pēc rekonstrukcijas, sviesta fasēšanas līniju, meistaru Aināru Veceli. Pēc prezentācijas nofotografēju Alekseju Krivenko, Valēriju Haritonovu un Jāzepu Šnepstu. Aizvadīts kārtējais modernizācijas etaps, gaidāmi vēl citi. Tirgus ekonomika neļauj atslābināties!



Aleksejs GONČAROVS