Robežnieku seniori par aktīvu, veselīgu dzīvesveidu!

img

Robežnieku pagasta Tautas nama darbinieki sadarbībā ar pagasta pārvaldi jau daudzus gadus organizē pasākumus mūsu mīļajiem senioriem. Viens no tradicionālajiem pasākumiem ir tikšanās jaunā gada sākumā

Ļoti žēl, ka katru gadu samazinās pasākuma apmeklētāju skaits. Šī gada sākumā uz pasākumu ieradās 14 visātrākie, visveselīgākie cilvēki, kurus iepriekš pierastā pasākuma (pasēdēšanas pie klātiem galdiem) vietā gaidīja ceļojums uz Krāslavu.



Izrādījās, ka daži no senioriem pirmo reizi apmeklēja Krāslavas pili. Gidu Eduardu Danovski visi klausījās ar interesi un papildināja viņa stāstījumu ar savām domām par mūsu novada un pilsētas vēsturi. Pateicamies par interesanto, aizraujošo informācijas pasniegšanas veidu! Paldies arī meitenēm no Tūrisma informācijas centra (TIC)! Pateicoties sadarbībai, mums bija iespēja degustēt  dažādus  Krāslavas novada pagastu ēdienus. Augļi un torte no cienījamās Ērikas Gabrusānes, jubilāru sumināšana, loterija - tas viss sagaidīja mūsu seniorus Krāslavas pils kompleksa apmeklējuma laikā.  Pārsteigums, protams, bija Leļļu muzeja apmeklējums TIC 3. stāvā. Paldies Olgai un viņas mātei par patīkamo atmosfēru, par atmiņām no bērnības, par iespēju nofotografēties, izmantojot dažādus tērpus. Pēc Krāslavā redzētā kopīgi nolēmām pētīt mūsu dzimto pusi. Nākošreiz dosimies uz Indru, tiksimies Laimes muzejā. Aicinām pievienoties! Mēs par veselīgu dzīvesveidu ar ceļojumu un piedzīvojumu!



   Maija Šemele



Edītes Lukšas foto