Krimināls, notikumi

Laika periodā no 10.09.2020. līdz 16.09.2020. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 52 notikumi, no tiem:

• viens notikums par transportlīdzekļu vadīšanu alkohola reibuma stāvoklī un viens ceļu satiksmes negadījums ar cietušo personu, kā arī trīs ceļu satiksmes negadījumi bez cietušajiem;



• seši ģimenes konfl ikti, par kuriem tika paziņots sociālajam dienestam un septiņi notikumi par personu atrašanos sabiedriskajā vietā alkohola reibumā, sakarā ar ko divas personas tika nogādātas uz atskurbtuvi.



• 14. septembrī Krāslavas novadā, Krāslavas pagastā, ciemā Ezerkalns, nezināmas personas, uzlauza vairāku šķūnīšu slēdzenes un no viena šķūnīša nozaga saimnieka personīgās mantas (akumulatoru, cirvi, instrumentus). Uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.



• 11. septembrī Krāslavas novadā, Skaistas pagastā, nezināmas personas, no lauka apsegtiem siena ruļļiem nozaga plēvi, sakarā ar šo faktu uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.



• 11. septembrī nezināmas personas, Krāslavas novadā, Indras pagastā sabojāja “Laimes Muzeja” sienu. Sakarā ar šo notikumu ir uzsākts kriminālprocess par mantas bojāšanu, notiek izmeklēšana.



• 10. septembrī Krāslavas novadā Indras pagastā pie nenoskaidrotiem apstākļiem aizdegās un nodega automašīna MAZDA 5. Uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.



Informējam Krāslavas novada iedzīvotājus, ka saskaņā ar Eiropas Savienības dalībvalstīs organizēto kampaņu “ROADPOL Drošības dienas” no 2020. gada 16. septembra līdz 22. septembrim, notiks pastiprinātā sabiedriskas kārtības un satiksmes drošības kontrole. Lūdzam iedzīvotājus būt vērīgiem un nepārkāpt ceļu satiksmes un sabiedriskās kārtības noteikumus.