Skolēnu uzmanībai!

Tu noteikti pozitīvi, radoši, lietderīgi un droši pavadīji laiku vasaras brīvlaikā! Tev ir daudz košu atmiņu un fotogrāfiju no saviem vasaras piedzīvojumiem? Tad dalies ar savu pozitīvo pieredzi! Lai tu paspētu to izdarīt, mēs pagarinājām fotokonkursu līdz 22. septembrim!

 Ja tava izglītības iestāde atrodas Latgales reģionā, tu esi 5.-12. klases audzēknis, tad iesūti mums uz e-pastu: prevencija@latgale.vp.gov.lv tevis veidoto foto, pievieno datus par sevi, foto aprakstu, kurā pastāsti, kāds pozitīvs Tavas vasaras mirklis ir iemūžināts fotogrāfijā. Varbūt tam ir pamācošs vai rekomendējošs raksturs? Varbūt esi strādājis šovasar un nopelnījis pirmo algu, biji brīvprātīgais kādā pasākumā, varbūt sportoji vai vēl kā savādāk lietderīgi droši, aktīvi pavadīji savu vasaru?!



Esi radošs, piedalies konkursā “Mūsu pozitīvās vasaras foto mirkļi” un iegūsti savā īpašumā volejbola bumbu, zibatmiņu vai kādu citu piemiņas balvu no Valsts policijas!



Konkursa mērķis ir aicināt skolēnus droši un aktīvi pavadīt savu brīvo laiku, motivēt labu darbu veikšanai, audzināt savstarpējo toleranci un izpalīdzību, piedāvāt radoši izpausties vasaras brīvlaikā.



Sīkāku informāciju par konkursu meklē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes sociālo tīklu kontā – https://www.facebook.com/ VP.LRP.OFFICIAL/