Palīdzība līdzcilvēkam

img

Portālā ziedod.lv ir publicēts lūgums palīdzēt mūsu novadniekam Vladimiram Mamošinam.
Vladimiram no Dagdas pagasta Beitāniem ir 58 gadi. Viņam ir 3 bērni, vecākie jau ir pieauguši, bet jaunākā meita šopavasar absolvēs 9. klasi. Vladimirs pēc profesijas ir metinātājs. Pēdējos gados Vladimirs strādāja par metinātāju kādā uzņēmumā Rīgā. Šobrīd Vladimirs vairs nevar stādāt, jo viņam atklāja smagu slimību - ļaundabīgu audzēju.

Vladimiram ir nozīmēta ārstniecība. Paralēli ķīmijterapijai nepieciešama papildus terapija ar medikamentu, kas uzlabo ķīmijterapijas iedarbību, tādēļ ārstu konsīlijs nozīmējis Bevacizumab, ko Latvijā diemžēl valsts neapmaksā. Vladimirs ir vērsies Nacionālajā veselības dienestā ar lūgumu izskatīt individuālu zāļu kompensāciju, bet atbilde vēl jāgaida. Viena kursa cena ir 1932.76 eiro. Vladimirs ir uzsācis ārstniecību, taču atlikušajiem 5 kursiem kopā nepieciešami vēl 9663.80 eiro. Šādu summu Vladimirs vairs nevar atļauties, tādēļ viņš lūdz līdzcilvēku palīdzību.



Ziedot var portālā www.ziedot.lv



Ziedot.lv no ziedojumiem neietur nekādu komisijas vai starpniecības maksu. Visa ziedotā nauda 100% apmērā nonāk tam paredzētajam mērķim. Ziedot.lv administratīvās izmaksas netiek segtas no Jūsu ziedojumiem.



Organizācijai ir piešķirts Sabiedriskā labuma statuss, kas ziedotājiem dod iespēju saņemt ienākuma nodokļu atlaides.



Palīdzēsim Vladimiram!



Informācijas avots: www.ziedot.lv