Krāslavas novadā tiks īstenots 21 “Iedzīvotāji veido savu vidi” projekts

Tradicionālajam Krāslavas novada pašvaldības mazo projektu konkursam “Iedzīvotāji veido savu vidi” noteiktajā termiņā ir iesniegtas 22 projektu idejas, tai skaitā 15 projekti no Krāslavas, pa 2 projektiem no Izvaltas un Indras, un pa projektam no Skaistas, Piedrujas un Robežniekiem. Vairākums ideju ir saistītas ar rotaļu laukumu labiekārtošanu, ir arī vairāki projekti par baznīcu, kapu, dabas taku un daudzstāvu māju pagalmu teritoriju sakārtošanu un apzaļumošanu.

Iesniegto projektu kopējais budžets bija 11 638,42 EUR. Izvērtējot projektus, projektu vērtēšanas komisija augstu novērtēja projektu augsto kvalitāti un tika pieņemts lēmums lūgt pašvaldības budžetā piešķirt programmai papildus finansējumu 1200 EUR apmērā. Krāslavas novada domes 27.aprīļa sēdē šis priekšlikums ir apstiprināts un rezultātā šogad tiks īstenots 21 projekts (tai skaitā 5 ar samazinātu projeka budžetu) par kopējo summu 10 200 EUR.



Apsveicam projektu iesniedzējus un vēlam sekmīgu projektu īstenošanu; īpašs iedrošinājums tiem novadniekiem, kas īstenos pirmo projektu savā dzīvē! Projektu īstenošana plānota no maija beigām līdz septembrim.



I. Dzalbe, Krāslavas novada domes Attīstības nodaļas vadītāja