Cik lieliski, ka sapulcējāmies…

  • Kultūra
  • 09.05.2017 16:43
  • 77 skatījumi

Mūs uzaicināja, un mēs aizbraucām ne vienkārši ciemos, bet ar savām dziesmām, lai papildinātu Grāveru senioru vakara repertuāru. Tas notika maija svētku priekšvakarā. Tāpēc programmā tika iekļauti veltījumi kā mammām un vecmāmiņām, tā arī senioriem, kuru jubilejas tika svinētas atpūtas vakarā.

Kādi var būt svētki bez bērnu skanīgajām balsīm. Bērni demonstrēja savu meistarību ne tikai dziesmās un dejās, bet arī nelielos humora skečos – interpretācijās. Koncertā tāpat piedalījās arī Grāveru pagasta mūsdienu deju kolektīvs un vokālais ansamblis.



Mūsu ansamblis “Varavīksne” dāvāja klātesošajiem sešas dziesmas. Pēc mūsu ansambļa vadītājas Tatjanas Vagales ieceres pirmajā un otrajā iznācienā mēs izpildījām dziesmas, kuras stāstīja par dzimto novadu, dabu, mīlestību pret mazo un lielo dzimteni. Trešajā dziesmu sakopojumā izskanēja doma par to, ka ir jābauda katrs dzīves mirklis, ka pasaule ir šaura un trausla, ka vajag novērtēt citam citu, saudzēt sevi un draugus, palīdzēt un laikā sniegt palīdzīgu roku, un priecāties par dzīvi! Noslēgumā izskanēja dziesma “Mans ciematiņš” mūsu un Grāveru vokālā ansambļa izpildījumā.



Turpinājums laikrakstā “Ezerzeme” nr. 35 (09.05.2017.)