Koncerts Šķeltovā “Sieviete kā pērle”

  • Kultūra
  • 17.03.2017 12:49
  • 73 skatījumi

Marts mums asociējas ne tikai ar pavasara tuvošanos, bet arī ar Sieviešu dienu! Šajā laikā neizpaliek ziedi, dāvanas, laba vēlējumi un prieks!
Katra sieviete priecājas par uzmanības apliecinājumu no vīriešu puses gan komplimentu veidā, gan pasniedzot ziedus! Arī mūsu ciema Petraneļa uzsmaida, kad vīrieši viņai dāsni dāvā komplimentus, bet šogad ar to viņai ir par maz.

Sieviešu dienai tuvojoties, viņa sarīkoja vīriešiem skati, kurā pati Petraneļa izvēlējās sev tīkamu līdzgājēju. Tā 5. marta pēcpusdienā Šķeltovā ieradās ciemiņi no Višķiem, Konstantinovas un  Aglonas.



Lai vīri justos drosmīgāk, līdzi bija paņēmuši arī dažas dāmas atbalstam.



Petraneļa sevi dēvē par skaistāko starp pērlēm, tāpēc tika meklēts arī īsts dārgakmens! Grūta bija izvēle, bet tā vainagojās! Petraneļa kopā ar savu izredzēto, smaidot un atvadas mājot, devās no zāles sev vien zināmā virzienā!



Izredzētā meklējumos palīdzēja: Višķu vīru vokālais ansamblis “Mols” (vadītāja Marta Bicāne), “Ašie puiši” un meiteņu deju grupa no Konstantinovas (Konstantinovas TN vadītāja Gelena Radelicka), Aglonas amatierteātris (vadītāja Inga Sprūģe) un Šķeltovas jauktā vokālā ansambļa “Kombinācija” puiši (vadītājs Andris Bižāns).



Paldies visiem kolektīviem, viņu vadītājiem, līdzbraucējiem, klātesošajiem par jauko kopā pavadīto pēcpusdienu! Lai smaidiem un sirds siltumam mūsu sirdīs vienmēr ir vieta!



Astrīda LEIKUMA, Šķeltovas TN.