Krimināls, notikumi

Laika periodā no 25.09.2019. līdz 02.10.2019. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 48 notikumi, no tiem būtiskākais:

25. septembrī Kalniešu pagastā pie dzelzceļa sliedēm tika atrasti un izņemti 270 litri dīzeļdegvielas, ka arī aizturēta persona Z., dzimušais 1989. gadā, kurš nodarbojās ar minētās akcizētās preces nelikumīgu apriti.



28. septembrī Indras pagasta Dargelevā, no traktora John Deer tika nolieta dīzeļdegviela, kā arī pazuda aizdedzes atslēgas. Par doto faktu tika uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.



1. oktobrī tika saņemts iesniegums par zādzību Indras pagasta Vaivodos, kuras laikā, uzlaužot nedzīvojamās mājas, durvis tika nozagts: televizors “Philips”, ledusskapis “Snaige” un 50 litru gāzes balons. Notiek vainīgo personu noskaidrošana.



Kā jau informējām agrāk - 18. septembrī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka Indrā, Parka ielā, kāds mēģināja nozagt automašīnu VW Golfs, bet tālu netika, avarēja mājas pagalmā. Operatīvo - meklēšanas pasākumu gaitā tika noskaidrots, ka iepriekš minētajā notikumā vainīgais - M., dzimušais 2001.gadā, vietējais iedzīvotājs, kurš pēdējā laikā arvien biežāk nonāk policijas uzmanības lokā. Savas rīcības motīvus jaunietis izskaidroja ar vēlmi vienkārši pavizināties.