BSRC “Mūsmājas” dāvā svētkus

img


Otrdien, 13. jūnijā, Amatniecības centra pagalmā notika Krāslavas bērnu sociālās rehabilitācijas centra (BSRC) “Mūsmājas” organizētie bērnu svētki. Tika nolemts, ka šogad visi, kas izmantojuši BSRC pakalpojumus, paveikuši lielisku darbu un ir pelnījuši piedalīties izklaides šova programmā.

Sākums nedaudz aizkavējās, jo animatori no “Chucha - Chacha” pa ceļam uz pasākumu iekļuva “sastrēgumā”, kas radās Latgalē notiekošo militāro apmācību tehnikas pārvietošanās dēļ.



Tveicīgā vakarā rehabilitācijas centra audzēkņi un aicinātie pakalpojumu lietotāji iepazinās ar Konfektīti un saldumu fabrikas īpašnieku Villiju Vonku. Kopā ar bērniem viņi meklēja biļetes otro daļu un būvēja tiltus, lai bruģētu ceļu uz fabriku, remontēja dzesēšanas blokus un vāca popkornu. Strādāja ar šķidro slāpekli, lai atdzesētos, un pēc tam Konfektīte pagatavoja kraukšķīšus.



Bērniem ļoti patika ātri ēst ar šķidro slāpekli atdzesētās kukurūzas nūjiņas, jo no mutes nāca dvaša, kā sala laikā.



Uzaicinātie varoņi rādīja dažādus trikus, un svētku noslēgumā katram dalībniekam pagatavoja saldējumu, ļaujot bērniem izvēlēties pildījumu. Neiztika arī bez uguņošanas. Noslēgumā animatori piedāvāja fotografēties.





Vairākas stundas paskrēja nemanot, bērnu vētrainā rosība pieaugušos manāmi nogurdināja. Toties bērni, guvuši pozitīvus iespaidus, palēkdamies devās pareizajā virzienā.



Lieliska kopīga laika pavadīšana un jaunas emocijas bērniem.



Jeļena AVSJUKEVIČA



Autores foto