Krimināls, notikumi

Laika periodā no 29.05.2019. līdz 05.06.2019. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 54 notikumi, no tiem būtiskākie:

• 31. maijā, veicot pasākumus cīņā ar akcizēto preču nelikumīgu apriti, Krāslavas pagastā, uz ceļa A6 tika apturēts I., dzimušais 1971. gadā, kurš ar automašīnu AUDI A6 pārvadāja 10 000 cigarešu ar Baltkrievijas Republikas akcīzes markām.



• 1. jūnijā tika uzsākts kriminālprocess, pamatojoties uz pensionāru pāra iesniegumu par to, ka no viņu mājas, kas atrodas Krāslavā, Rīgas ielā, pazuda naudas uzkrājumi. Iesniedzēji turēja aizdomās sievieti - T., dzimušo 1980. gadā, kura jau agrāk bija pieķerta zādzībā no tās pašas mājas. Notiek izmeklēšana.



• 3. jūnija rītā, nepatīkams pārsteigums sagaidīja vīrieti, kurš konstatēja, ka no noliktavas Krāslavā, Krasta ielā, atspiežot durvis, pazuda makšķerēšanas piederumi uz summu apmēram 450 eiro. Operatīvo meklēšanas pasākumu rezultātā tika noskaidrots, ka zādzību izdarīja J., dzimušais 1991. gadā, kurš jau agrāk bija policijas redzeslokā sakarā ar mantiskiem noziedzīgiem nodarījumiem.



• 4. jūnijā tika saņemts paziņojums par mopēda “YINXIANG” pazušanu no garāžas Skaistas ciemā. Notiek kriminālmeklēšanas pasākumi, vērsti uz zādzības atklāšanu