Krimināls, notikumi

Laika periodā no 16.04.2019 līdz 24.04.2019. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 75 notikumi, būtiskākais:

Iestājoties siltajam laikam, sākusies arī moto sezona. Motocikls ir ļoti dinamisks, uz ceļa ne vienmēr viņu paspēj pamanīt laicīgi, īpaši pēc ilgstoša ziemas pārtraukuma, kad vēl nepierod pie šī transportlīdzekļa esamību uz ceļiem. Motocikla vadīšana prasa pastāvīgu koncentrēšanos, jāprot domāt par vairākiem soļiem uz priekšu un ātri novērtēt situāciju lai pieņemtu pareizus lēmumus, kas bieži vien skar ne tikai vadītāju. Diemžēl ne vienmēr braukšana ar dzelzs zirgu sagādā baudu: 19. aprīlī Krāslavas pagastā, uz ceļa A-6, motocikla Yamaha vadītājs, 1991.g. dzimušais B., veicot apdzīšanas manevru ietriecās automašīnā Opel Astra, kuras vadītāja- 1976.g. dzimusī S. veica kreiso pagriezienu, kā rezultātā motocikla vadītājs un pasažiere- M, dzimusī 1996.g. guva smagus miesas bojājumus. Par avārijas nopietnību liecina motocikla stāvoklis pēc sadursmes. Šoseja kļūdas nepiedod - brauksim ar prātu!



21. aprīlī Indrā, 1986. g. dzimušais L., bojāja automašīnas Citroen Xsara bagāžas nodalījuma rokturi. Izskaidrot savas rīcības motīvus vainīgais nespēja, jo atradās pamatīgā reibuma stāvoklī, sakarā ar ko tika pieņemts lēmums par viņa aizturēšanu.



Ilgstošais sausais laiks sekmē ugunsgrēku izraisīšanu: atskaites periodā tika reģistrēti 10 kūlas un 4 mežaudzes degšanas gadījumi, kā arī vēl 5 dažādu objektu aizdegšanos.