Krimināls, notikumi

Laika periodā no 23.01.2019 līdz 06.02.2019. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 84 notikumi, būtiskākais:

1. februārī tika uzsākts kriminālprocess atbilstoši Krimināllikuma 185. panta 1.daļai par to, ka pagājušajā naktī vasarnīcas kooperatīvā Ezerdārzs izsitot logu, notika iekļūšana mājā. Veicot neatliekamas izmeklēšanas darbības tika noskaidrota vainīgā persona - H., dzimušais 1980. g.



1. februārī tika saņemts iesniegums par to, ka no Krāslavas Varavīksnes vidusskolas ģērbtuves, no virsjakas pazuda bezvadu AirPods austiņas. Notiek vainīgās personas noskaidrošana.



Naktī uz 3. februāri Krāslavā, Vienības ielā 95a automašīnai Mazda bija caurdurtas visas riepas, kā arī no tās pazuda atpakaļskata spoguļa stikliņš.



4. februārī Andzeļos aizdegās dzīvojamā māja, kura rezultātā bojā gāja tās iemītnieks Burcevs Pjotrs, dzimušais 1965. g.



Kā jau informējam agrāk - naktī uz 1. janvāri, svētku pasākuma laikā Krāslavas tautas namā sievietei no somiņas pazuda mobilais telefons XIAOMI REDME. Atskaites periodā telefons tika atrasts un atgriezts īpašniece, kā arī tika noskaidrota ar minēto notikumu saistītā persona - A.,dzimušais 1995. g., kurš vairākkārt bija policijas redzeslokā.



Daugavpils novadā 31. janvārī ap pulksten 22:00 Latgales reģiona pārvaldes policijas ekipāža, veicot darba pienākumus ceļu satiksmes uzraudzībā, Daugavpils novada Naujenes pagastā apturēja kādu 1987. gadā dzimušu vīrieti, kurš ar automašīnu Mercedes Benz traucās Daugavpils virzienā ar ātrumu 161 km/h vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h. Par šādu pārkāpumu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā transportlīdzekļa vadītājam ir paredzēts naudas sods no 360 līdz 480 eiro un transportlīdzekļa vadīšanas tiesību atņemšana uz sešiem mēnešiem.