Valsts Policija Latgales reģiona pārvaldes Preiļu iecirkņa informācija par būtiskākajiem reģistrētajiem notikumiem Aglonas novadā periodā no 20. marta līdz 20. aprīlim.

Preiļu iecirkņa elektroniskajā notikumu žurnālā tika reģistrēti 33 notikumi, apkalpojamajā teritorijā tika sastādīti vairāki administratīvo pārkāpumu protokoli, uzsākti kriminālprocesi, veiktas resoriskās pārbaudes un uzsāktas administratīvās lietvedības. Tika veiktas vairākas ieroču pārbaudes un preventīvie pasākumi sabiedriskās kārtības nodrošināšanā.

Aglonas novadā tika reģistrēti 7 sadzīves konfliktu gadījumi, kuru rezultātā divas personas uz ārstēšanos tika nogādātas slimnīcā.



Tika reģistrētas 5 zādzības – nozagtas dažādas sadzīves mantas un pārtikas produkti, tiek veiktas pārbaudes.



Reģistrēts arī iesniegums par automašīnas zādzību,  par faktu veikta pārbaude. Novadā konstatēts arī automašīnas bojāšanas fakts, tiek veikta pārbaude. Reģistrēti arī vairāki iesniegumi par naktsmiera traucēšanu. Konstatēti arī vairāki miesas bojājumu nodarīšanas fakti – uzsāktas administratīvās lietvedības. Reģistrēts arī iespējamais draudu izteikšanas fakts.



Turpinājums laikrakstā “Ezerzeme” nr. 32 (25.04.2017.)