Iepirkšanās:
— Kuri labākie rīsi suši gatavošanai?
— Smukākie un funkcionālākie sietiņi tējai.
Aklā degustācija:
— Eksperti degustē auksti kūpinātu lasi vakuuma iepakojumos.
— Vīnzini vērtē amerikāņu viskiju burbonu.
Leģenda:
— Kā radies burbons?
Padoms:
— Neparastās garšvielas - kā tās lietot, kur pirkt?
— Cūkas klasiskie izcirtumi.
— Kā skaisti sagriezt un pasniegt pomelo, ananasu, kumkvatu?
Ko mēs ēdam:
— Kas kopīgs žāvētai vistai un dāņu kanēļmaizei?
Galda sarunas:
— Ko ēd studenti?
— Ko ēd mūsdienu laukos?.
— Piens — svarīgākais pārtikas produkts.
Gardēžu ceļojumi:
— Ko nogaršot uz vietas un ko atvest ciemkukulī.
Krustvārdu mīkla
Horoskopi