“Dienas ēdieni”

Iepirkšanās:

— Kuri labākie rīsi suši gatavošanai?
— Smukākie un funkcionālākie sietiņi tējai.

Aklā degustācija:

— Eksperti degustē auksti kūpinātu lasi vakuuma iepakojumos.
— Vīnzini vērtē amerikāņu viskiju burbonu.
Leģenda:

— Kā radies burbons?

Padoms:

— Neparastās garšvielas - kā tās lietot, kur pirkt?
— Cūkas klasiskie izcirtumi.
— Kā skaisti sagriezt un pasniegt pomelo, ananasu, kumkvatu?

Ko mēs ēdam:

— Kas kopīgs žāvētai vistai un dāņu kanēļmaizei?

Galda sarunas:

— Ko ēd studenti?
— Ko ēd mūsdienu laukos?.
— Piens — svarīgākais pārtikas produkts.

Gardēžu ceļojumi:

— Ko nogaršot uz vietas un ko atvest ciemkukulī.

Krustvārdu mīkla

Horoskopi